طرز تهیه خورش کدو و بادمجان
مواد لازم برای تهیه خورش کدو و بادمجان (چهار تا پنج نفر) :
کدو سبز | نیم کیلوگرم |
بادمجان | نیم کیلوگرم |
سیب زمینی | ۲ رقم |
پیاز | یک رقم |
گوجه فرنگی | چهار تا پنج رقم |
سیر | سه تا پنج حبه |
نعناع خشک | ۲ قاشق مرباخوری |
روغن زیتون | به مقدار لازم |
نمک، فلفل، زردچوبه | به مقدار لازم |
دارچین، هل و زنجبیل | به مقدار لازم |
آب | به مقدار لازم |
طرز تهیه خورش کدو و بادمجان :
نخست بادمجان ها را پوست بکنید؛ آنها را حلقه ای خرد کنید و داخل محلول آب و نمک قرار دهید تا ماده زرد رنگی به نام سولانین از آنها خارج شود.
کدو، پیاز، سیر، گوجه فرنگی و سیب زمینی را خُرد کنید و به همراه بادمجان داخل قابلمه بریزید.
آب را به مواد درون قابلمه افزایش کنید؛ قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و شکیبایی کنید تا مواد درون آن بجوشند و بپزند.
در پایان پخت نعناع خشک، ادویه جات و روغن زیتون را به مواد درون قابلمه بیفزایید.
مواد درون قابلمه را به خوبی هم بزنید.
افراد میتوانند به این خورش ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم گوشت مرغ خرد شده یا چرخ کرده گوسفندی هم افزایش کنند.
این خورش را همراه با نان یا برنج میل کنید.
مهمترین خواص خورشت کدو و بادمجان
یک محقق و پژوهشگر طب سنتی درباره مهمترین خواص خورش کدو و بادمجان ابراز کرد: این خورشت علاوه بر تولید انرژی زیاد در بدن سبب متناسببودن اندام هم میشود و برای مبتلایان به قند، فشار و چربی خون مفید میباشد.
او درباره خواص دیگر خورش کدو و بادمجان توضیح کرد: این خورشت نقش بازي كردن مؤثری در تقویت دستگاه بینایی دارد و به علت داشتن فیبر رودهها را تقویت و یبوست را رفع میکند.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی افزود: خورشت کدو و بادمجان به علت داشتن گروه ویتامینهای B و املاح معدنی اثر چشمگیری در تقویت و شادابی پوست و مو دارد؛ کلسیم، فسفر، ویتامین K و منیزیم موجود در این خورشت استخوانها و دندانها را استوار و از بروز پوکی استخوان در افراد پیشگیری میکند.
او گفت: ویتامین ب کمپلکس موجود در خورشت کدو و بادمجان انرژی بدن را تأمین و خلق و خو را بهتر میکند؛ این خورشت به علت داشتن اسید فولیک و انواع ویتامینها برای زنان باردار و مبتلایان به کم خونی زیاد مفید میباشد.
او یادآور شد: خورش کدو و بادمجان برای مبتلایان به نقرس، اسید اوریک بالا و بزرگی پروستات زیاد مناسب میباشد.
سلامت خلق و خو با خورشتی خوشمزه
متن طرز تهیه خورش کدو و بادمجان اولین بار در روبکا. پدیدار شد.
لینک منبع