4 روش پخت آبگوشت سیر خوشمزه

نحوه پخت آبگوشت سیر

دستور تهیه آبگوشت سیر زیاد لذیذ و خوشمزه

آبگوشت سیر شباهت زیادی با آبگوشت سنتی ایرانی دارد و اختلاف اصلی آن افزودن مقدار زیادی سیر به آبگوشت می باشد.

آبگوشت سیر برای افرادی که  علاقه زیادی به مصرف سیر دارند ، غذای زیاد خوشمزه ای محسوب می شود. از آن جا که مقدار سیر استفاده شده در این آبگوشت زیاد زیاد می باشد یک غذای همه کس پسند محسوب نمی شود.

ترکیب آبگوشت سیر می تواند برای تقویت سیستم ایمنی به خصوص در فصل زمستان مفید باشد و از ابتلا به سرماخوردگی پیشگیری کند.  اگر میخواهید آبگوشت شما طعم غنی تر و خوشمزه تری داشته باشد قطعا از گوشت همراه با استخوان و چربی برای تهیه آبگوشت استفاده نمایید.  استفاده از استخوان سبب می شود که آبگوشت غلیظ تر و مقوی تر شود.

آبگوشت سیر

مواد لازم آبگوشت سیر

برای 6 نفر

 

  گوشت دنده یا گوشت با استخوان  750  گرم
 سیر  5 حبه – 5 بوته
 نخود نصف پیمانه
لوبیا  نصف پیمانه
گندم  پوست کنده نصف پیمانه
برنج نصف پیمانه
 زردچوبه 2 قاشق چایخوری
 نمک و فلفل به مقدار کافی
 سیب زمینی 1 رقم درشت
 رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذا خوری

طرز تهیه آبگوشت سیر

نخود ، لوبیا و گندم را از شب قبل جداگانه در آب بخیسانید و سپس آبش را دور بریزید.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه ته چین شوید باقلا با مرغ

گوشت را قطعه کنید و به همراه نخود ، لوبیا و گندم در قابلمه بریزید و آب افزایش نمایید اجازه دهید 1.5 ساعت با حرارت ملایم بپزد.

در قابلمه را بردارید و نصف پیمانه برنج را افزایش کرده و به پخت ادامه دهید.

5 حبه سیر را ساتوری کنید و با کمی روغن در تابه داغ‌کردن دهید تا نرم شود. در دستور اصلی مقدار سیر 5 بوته می باشد که اگر نمیتوانید این مقدار سیر را تحمل کنید میتوانید کمتر استفاده نمایید.

3 قاشق غذاخوری رب افزایش کنید و مخلوط نمایید.

2 قاشق زردچوبه ، نمک و فلفل افزایش کنید و هم بزنید و این مخلوط را به قابلمه افزایش نمایید.

1 رقم سیب زمینی درشت را پوست گرفته ، نگینی خرد کرده به قابلمه بیفزایید.

اجازه دهید پایان مواد کاملا بپزند و آبگوشت جا بیوفتد.

طرز تهیه آبگوشت سیر

آبگوشت با سیر

مواد لازم آبگوشت با سیر

برای 4 نفر

  گوشت گوسفندی بادُنبه نیم کیلو
پیاز 1 رقم
 نخود و لوبیا سفید 1 لیوان
نمک، زردچوبه، فلفل سیاه به میزان لازم
سیر 2 بوته
سیب زمینی میانه 4 رقم

طرز تهیه آبگوشت با سیر

نخود و لوبیا سفید را از شب قبل در آب بخیسانید و  چند بار آبش را عوض کنید و در نهایت آبکش کنید.

اگر گوشت شما همراه با استخوان و دنبه باشد ، مزه آبگوشت خوشمزه تر خواهد شد.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه پیراشکی مرغ و سبزیجات

گوشت را قطعه کرده به همراه نخود ، لوبیا سفید و 1 رقم پیاز خرد شده در قابلمه بریزید و اب افزایش کنید و بگذارید بپزد.

در انتهای پخت ، نمک ، زردچوبه ، فلفل سیاه ، سیب زمینی قطعه شده و سیر خرد شده را افزایش کنید و اجازه دهید کاملا مواد نرم شوند.

دنبه گوشت را خارج کنید و با گوشتکوب له کنید و به قابلمه برگردانید.

گوشت و حبوبات وسیب زمینی را می توانید بکوبید یا این که نکوبیده در بشقاب کنار آبگوشت سرو نمایید.

آبگوشت سیر و غوره

مواد لازم آبگوشت سیر و غوره

 

گوشت گردن يا سردست    500 گرم
نخود و  لوبيا سفيد روي هم  200 گرم
پياز میانه  دو رقم
سير  يك بوته
غوره  200 گرم
سيب‌زميني كوچك   سه تا چهار رقم
نمك، فلفل و  زردچوبه به ميزان لازم
طرز تهیه آبگوشت سیر و غوره

طرز تهیه آبگوشت سیر و غوره

گوشت را قطعه کنید در قابلمه بریزید.

4 پیمانه آب افزایش کنید و روی حرارت بگذارید به جوش بیاید.

پیاز را نگینی خرد کنید و به قابلمه افزایش کنید .

نخود و لوبیا که ز شب قبل خیس خورده اند را افزایش کنید و حرارت را کم کنید و در قابلمه را بگذارید تا بپزند.

نیم ساعت اخر ادویه ها ، غوره ، سیر و سیب زمینی را افزایش کنید.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه دسر کرم انبه

در آخر پخت نمک را متناسب با دائقه خودتان افزایش نمایید و 5دقیقه اجازه دهید بجوشد.

آبگوشت سیر و گوجه فرنگی

مواد لازم آبگوشت سیر و گوجه فرنگی

ماهيچه گوسفندي   يك رقم (300 گرم)
نخود و لوبيا 300 گرم
پياز درشت  يك رقم
سير  دو تا سه حبه
گوجه‌فرنگی و لیمو عمانی  هر کدام سه رقم
رب گوجه‌فرنگی   يك قاشق غذاخورس
نمك، فلفل و زردچوبه  به ميزان لازم
دنبه گوسفندی 50 گرم
سيب‌زميني كوچك  چهار تا پنج رقم

طرز تهیه آبگوشت سیر و گوجه فرنگی

نخود و لوبیا را از شب قبل بخیسانید و چند بار آبشان را عوض کنید.

پایان مواد به جز رب و سیب زمینی و ادویه ها را در قابله بریزید و 1 لیتر آب افزایش کنید و روی حرارت بگذارید به جوش آید سپس کف روی قابلمه را بگیرید حرارت را کم کنید و در قابلمه را بگذارید تا 3 – 4 ساعت بپزند.

سیر را از آبگوشت سوا کرده و دور بیندازید.

دنبه و گوجه فرنگی را از قابلمه در آورید ورب گوجه فرنگی و نمک را افزایش کرده  بکوبید تا یکدست شود و دوباره به قابلمه برگردانید.

سیب زمینی را قطعه کرده افزایش کنید و بعد از نیم ساعت که نرم شدند آبگوشت را سرو نمایید.

 

منبع: بیتوته

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه 2 نوع املت کاهو

(*2*) آموزش املت کاهو طرز تهیه املت کاهو خوشمزه و آسان به روش شمالی املت …