طرز تهیه دسر میوه ای
طرز تهیه دسر میوه ای باژله
طرز تهیه دسر میوه ای :
برای تهیه این دسر زیبا ابتدا میوه های مورد نظرتان را برش بزنید و آماده کنید بعد به سلیقه خودتان کف قالب بچینید. سپس دو بسته ژله آلوورا را آماده کنید تنها تمرکزفکر کنید برای هر بسته تنها یک تا یک و نیم لیوان آب جوش استفاده کنید و به صورت بن ماری کاملا ژله را حل کنید. برای اینکه بعضی از میوه ها مثل کیوی یا توت فرنگی سبب بسته نشدن ژله می شود پس باید مایع ژله غلیظ تر از حالت رایج باشد.
میوه ها را که کف قالب چیدید مقدار خیلی کمی ژله آلوورا روی آن بریزید و بگذارید داخل یخچال تا فیکس شود تمرکزفکر کنید اگر زیاد ژله بریزید میوه ها نظم شان به هم می خورد پس در مرحله اول تنها چند قاشق بریزید بعد از فیکس شدن میوه ها می توانید کامل ژله تان را افزایش کنید و بعد برای لایه های بعدی به سلیقه خودتان می توانید از ژله بستنی، پاناکوتا یا پودینگ استفاده کنید.
متن طرز تهیه دسر میوه ای اولین بار در روبکا. پدیدار شد.
لینک منبع