طرز تهیه دسر دنت پرتقالی

طرز تهیه دسر دنت پرتقالی

dent2 dessert2 طرز تهیه دسر دنت پرتقالی

مواد لازم برای دسر دنت :

ژله پرتغال  1 بسته 
 دنت پرتغال 1 بسته
شیر   نصف پیمانه
خامه صبحانه سه قاشق غذاخوری 
ژلاتین 1 قاشق مرباخوری

 

طرز تهیه دسر دنت :

ابتدا ژله را با یک لیوان آب جوش مخلوط کنید. تا پایان ذرات ژله حل شود. بعد نصف لیوان آب سرد به ژله افزایش می کنیم.

ژلاتین هم با 1/4 پیمانه آب سرد روی حرارت غیر مستقیم قرار می دهیم تا صاف و روشن شود.

 

شیر و خامه و دنت (منظورم از همین دنت هایی که در بازار هست) را بهتر هست از قبل بیرون بگذارید تا به دمای محیط برسد. وقتی ژله خنک شد، بقیه مواد را آرام به ژله افزایش می کنیم و با همزن دستی می زنیم تا یکدست شود من آخر سر از صافی هم ردکردم.

ژلاتین را بگذارید کمی خنک شود بعد به مواد افزایش کنید. مواد را داخل قالب ریخته بمدت 4 تا 5 ساعت در یخچال قرار دهید تا کامل سفت شود.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه سوپ سیب زمینی، بروکلی و چدار

 

 

متن طرز تهیه دسر دنت پرتقالی اولین بار در روبکا. پدیدار شد.

لینک منبع

مطلب پیشنهادی

7 طرز تهیه سالاد رژیمی مرغ برای کاهش وزن

(*7*) انواع سالاد رژیمی با مرغ طرز تهیه سالاد رژیمی چربی سوز و خوشمزه! گوشت …