طرز تهیه دسر بستنی و هلو
مواد لازم برای تهیه دسر بستنی و هلو :
آرد | دو سوم پیمانه |
شکر | یک چهارم پیمانه |
بکینگ پودر | سه چهارم پیمانه |
کره یخ زده | ۳ قاشق چایخوری |
عصاره وانیل | دو الی دو و نیم قاشق غذاخوری |
زرده تخم مرغ | ۴ رقم |
شکر | یک دوم پیمانه |
نشاسته ذرت | ۲ قاشق غذاخوری |
هلوی تازه و خرد شده | یک پیمانه |
مربای هلو | ۱ پیمانه |
وانیل | ۱ قاشق چایخوری |
شیر نارگیل | ۱ پیمانه |
طرز تهیه دسر بستنی و هلو :
قبل از هر کاری فر را روی ۳۵۰ درجه سانتی گراد قرار دهید و اجازه دهید تا پایان نقاط فر هم دما شوند. آرد، شکر و بکینگ پودر را درون یک کاسه میانه بریزید و با هم ترکیب کنید. کره را به آن افزایش کنید و با چنگال هم بزنید تا به یک ترکیب یک دست و لطیف برسید.
خمیر به دست آمده را در نوارهای 2 سانتیمتری روی سینی گاز بچینید و برای مدت 15 لحظه درون فر قرار دهید تا بپزد.
برای حاضرکردن بستنی، شکر، نشاسته ذرت و زرده تخم مرغ را با هم مخلوط کنید تا یک سس لطیف به دست آید. آن را تحت یک حرارت ملایم و در مدت طولانی قرار دهید تا بپزد و در پایان مدت لازم میباشد که آن را هم بزنید تا زمانی که مخلوط تان کمی غلظت پیدا کند و کلفت شود.
میتوانید از بستنی وانیلی آماده استفاده کنید و آن را با مربای هلو ترکیب کنید و دوباره در فریزر قرار دهید تا سفت شود.
نصف پیمانه از مربای هلو، عصاره وانیل و شیر نارگیل را درون مخلوط کن بریزید و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. آنها را درون یک کاسه در دار بریزید و آن را درون کاسه بستنی ساز بریزید و اجازه دهید تا حاضر شود.
یک لایه بستنی درون کاسه سروتان بریزید کمی از مربای هلو روی آن بریزید و مقداری از خمیرهای پخته شده را روی آن قرار دهید و این مراحل را دوبارهکاری کنید تا موادتان به اتمام برسد. در نهایت روی آن را بپوشانید و تا دوران سرو درون فریزر قرار دهید و هنگامی که خواستید این دسر را سرو کنید روی آن را با هلوهای قطعه قطعه شده تزیین کنید.
جمله طرز تهیه دسر بستنی و هلو اولین بار در روبکا. پدیدار شد.
لینک منبع