آشنایی با خواص کرن بری

آشنایی با خواص کرن بری

cranberry1 properties1 آشنایی با خواص کرن بری

 

کرن بری برای پیشگیری از سنگ کلیه و معالجه عفونت های کلیه مفید میباشد

 

میوه کرن بری در شکل ظاهری مشابه ذغال اخته می باشد که در شمال اروپا و کانادا یافت می شود با طعم ترش مزه.

 قبل از پرداختن به خواص کرن بری بهتر میباشد ابتدا کمی بیشتر درباره این میوه بدانیم.

میوه کرن بری در شکل ظاهری مشابه ذغال اخته می باشد که در شمال اروپا و کانادا یافت می شود با طعم ترش مزه.

 

این میوه ها خوراکی بوده، ترش هستند و ممکن میباشد ترشی بر شیرینی چیره باشد.

 

میوه هایشان به صورت تازه مصرف می شوند و یا از آن ها برای تهیه آبمیوه، سس، مربا، و خشکبار (کرنبری خشک) استفاده می شود.

 

خواص کرن بری

 مهمترین خواص کرن بری پیشگیری از گرفتار شدن به سنگ کلیه و معالجه عفونت های کلیه میباشد.

 بود عملکرد دستگاه گوارش

 تحقیقات نشان می دهد که کرن بری از چسبیدن پاتوژنهای هلیکوباکتر به دیواره ی معده پیشگیری می کند.

 

 بهداشت دهان و دندان

 براساس مطالعات، مصرف کرن بری و محصولات حاوی آن عفونت‏ های باکتریایی در دهان، خطر ابتلا به پوسیدگی دندان و بیماری‏ های لثه را می کاهد و از تشکیل پلاک دندانی پیشگیری می‏ کند.

 

 تندرستی عملکرد قلب و عروق

 تحقیقات نشان می دهد که آنتی اکسیدان های کرن بری اکسیداسیون LDL را مهار می کند و  از خطر ابتلا به بیماری های قلبی ـ عروقی می‏ کاهد.

 

 مصرف میوه کرنبری برای درمان عفونت های مجاری ادراری مفید میباشد

 مصرف آب این میوه یا خشک آن می تواند به سلامت مغز، سیستم ایمنی و قلب – عروق کمک کند.

 

 نوعی ترکیب خاص در کرنبری آزمایش شده که همچون پلی فنول ها و آنتی اکسیدان ها بر پایان اقبال های بدن تاثیر گذاشته و به تندرستی عملکرد کلیه ها، قلب و گردش خون منجر می شود.

 

 پلی فنول ها خاصیت خلاف التهابی دارند و در خوراکی ها و نوشیدنی های دیگری همچون چای سبز و قهوه وجود دارند.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه میلک شیک نوتلا

بیشتر میوه‌های توت مشابه از قبیل تمشک، توت فرنگی و کرنبری سرشار از پلی فنول‌ها هستند.

جدیدا محققان چینی فواید جدید این میوه خوش رنگ را کشف کرده اند.

 

 آن این که کرن بری قادر میباشد عفونت مخصوص معده را به نام چند نوع آنتی بیوتیک زورمند و به مدت حدود یک ماه استفاده نماید تا بتواند این عامل عفونت و باکتری مزاحم را از بین ببرد.

 

گاهی این عفونت هر چند سالی یک بار شخص معالجه شده را دوباره بیمار می کند چون می تواند به راحتی انتقال یابد و رشد کند.

 

علائم نجس بودن به HBP هم دردهای مزاحم معده میباشد که شباهت مخصوصی با خراش معده دارد و سوزش معده و ترش کردن و غیره را به همراه دارد که با آزمایش خون تشخیص داده می شود.

 

HBP اگر درمان نشود امکان بروز سرطان معده را افزایش می دهد.

 

  cranberry1 properties2 آشنایی با خواص کرن بری

مصرف میوه کرنبری برای درمان عفونت های مجاری ادراری مفید میباشد

 

خواص کرن بری خشک

هنگام خشک کردن میوه ها، آب آن ها تبخیر می شود.

به همین دلیل اندازه میوه کوچک شده و مواد مغذی به جای مانده در آن، غلیظ تر می شوند.

 

۱- کاهش التهاب

التهاب یکی از عوامل بسیاری از بیماری های شایع در کشور های توسعه یافته میباشد.

از میان این بیماری ها میتوان به بیماری های قلبی، بیماری های خود ایمنی، سرطان، دیابت اشاره کرد.

 

مواد خوراکی خلاف التهاب مشابه کرنبری به علت داشتن آنتی اکسیدان طبیعی می تواند به مبارزه با التهاب به بدن کمک کند.

 

آنتی اکسیدان اغلب در مواد غذایی ای که  رنگی هستند، مشابه رنگ قرمز تیره، آبی تیره متمایل به بنفش پیدا می شود.

 

همه انواع توت ها به علت بالا بودن آنتی اکسیدان ها به مبارزه با رادیکال های آزاد کمک می کنند، اما کرن بری تغییرناپذیر می کند که یکی از بهترین منابع روی زمین میباشد.

 

بدن همه ما رادیکال آزاد تولید میکند، اما زمانی که این رادیکال های آزاد کنترل نشده باقی بماند به سرعت گسترش پیدا میکند و میتواند سبب صدمه های  DNA غشاهای سلولی و آنزیم ها شود.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه آش ماش مخصوص افطار

 

مصرف غذاهای کامل و غذاهای خلاف التهابی با کاهش خطر ابتلا به سرطان، عملکرد مغز، میزان کلسترول سالم و تری گلیسیرید، و همچنین کاهش بروز دیابت و بیماری های خود ایمنی مشابه آرتریت ارتباط دارد.

 

۲– مبارزه با سرطان

تحقیقات نشان داده اند که مواد پیشگیرانه سرطان موجود در کرن بری در پیشگیری از سرطان سینه، روده بزرگ، ریه و پروستات مفید هستند.

 

مصرف آنتی اکسیدان ها برای کمک به بدن برای مبارزه با رادیکال های آزاد زیاد ضروری میباشد.

 

کرن بری با داشتن محتوای بالایی از فلاونوئیدهای آنتی اکسیدانی در محدود کردن اکسیداتیو زیاد مفید میباشد.

 

همچنین این میوه با داشتن آرایش منحصر به شخص از آنتی اکسیدان و مواد مغذی تاثیر بسزایی در کاهش التهاب بدن و همچنین پیشگیری از سرطان مفید میباشد.

 

  cranberry1 properties3 آشنایی با خواص کرن بری

کرنبری می تواند برای سلامت دهان و دندان مفید باشد

 

۳- مزایای دستگاه گوارش

سیستم گوارش ما فراتر از روده ها و معده ماست این در واقع از دهان، لثه ها ابتدا میشود و به معده و روده ختم می شود.

 

عقیده بر این میباشد که کرن بری دارای خواص خلاف عفونی کننده، خلاف اسهال، خلاف سپتیک و دیورتیک میباشد.

 

این میوه به بدن کمک می کنند که سموم را از بین ببرند، به علاوه آنها در کاهش احتباس آب و نفخ کمک می کنند.

 

تحقیقات اخیر نشان داده میباشد که مصرف کرنبری به برابری باکتری در کل دستگاه گوارش کمک می کند و به همان شیوه ای که پروبیوتیک های موجود در کامبوجیا و یا ماست می تواند محیطی از فلور روده سالم را ایجاد کند.

 

۴- کاهش خطر بیماری قلبی

کرن بری به دلیل داشتن ترکیبی از آنتی اکسیدان ها و فیتونوتیت های خلاف التهابی می تواند سبب کاهش خطر بیماری های قلبی شود.

 

آنتی اکسیدان موجود در کرنبری می تواند عوامل ایجاد بیماری های قلبی حاوی فشار خون بالا و کلسترول بالا را کاهش دهد.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه دسر کرم پنیری بلوبری

 

۵- سلامت دندان ها

کرنبری همچنین می تواند برای سلامت دهان و دندان مفید باشد.

 

به گفته محققان در مرکز زیست شناسی دهان و دندان پزشکی Eastman در مرکز پزشکی دانشگاه روچستر، کرنبری با پیشگیری از اتصال باکتری ها به دندان ها التهاب های دهانی را کاهش می دهد.

 

میوه های خشک در مقایسه با میوه های تازه، کالری و کربوهیدرات بیشتری دارند.

نصف فنجان سیب، زردآلو و انگور خشک در مقایسه با ۱ فنجان میوه تازه از همان نوع، ۲ مساوی کالری و لااقل ۲ مساوی کربوهیدرات دارد.

 

اگر می خواهید وزن خود را کاهش دهید، کالری و کربوهیدرات بیشتر میوه های خشک، اخبار خوبی برای شما محسوب نمی شود.

 

از جهت دیگر، میوه های خشک منبع مناسبی از انرژی به هنگام پرکاری های ورزشی محسوب می شوند.

 

میوه خشک پایان مواد معدنی میوه تازه را حفظ می کند.

این مواد معدنی به همراه مواد مغذی متمرکز سبب می شود از نصف فنجان میوه خشک بیشتر از ۱ فنجان میوه تازه، مواد معدنی به دست آورید.

 

میوه های خشک حاوی آهن، پتاسیم، منیزیم و روی هستند.

با این حال، هر میوه ای دارای مواد مغذی متفاوتی میباشد؛

بنابراین میزان مواد معدنی که از میوه خشک به دست می آورید، با توجه به نوع میوه ای که مصرف می کنید، گوناگون میباشد.

 

میزان شکر طبیعی موجود در انواع مختلف میوه خشک همانند کالری آن ها، ۲ مساوی میباشد.

 

حواستان به شکر زیاد این میوه ها باشد؛

زیرا گاهی طی فرآیند پردازش میوه ها، به آن ها شکر افزایش می کنند.

برخی میوه های خشک در شکر غلتانده می شوند.

 

همچنین به برخی میوه ها مشابه کرن بری شکر افزایش می شود تا مزه آن شیرین شود.

نصف فنجان کرن بری خشک و شیرین شده، ۱۰ مساوی بیشتر از ۱ فنجان کرن بری تازه شکر دارد.

متن آشنایی با خواص کرن بری اولین بار در روبکا. پدیدار شد.

لینک منبع

مطلب پیشنهادی

7 طرز تهیه سالاد رژیمی مرغ برای کاهش وزن

(*7*) انواع سالاد رژیمی با مرغ طرز تهیه سالاد رژیمی چربی سوز و خوشمزه! گوشت …